Verwerk de paaseitjes: bladerdeeghoorntjes met chocoroom

Ingrediënten

  • 1 ronde vel bladerdeeg
  • aluminiumfolie
  • olijfolie
  • 60 g boter
  • 60 g room
  • 100 g chocolade eitjes
Beginner
4 personen
Tussen 15 en 30 minuten
Belgisch

Bereiding

  1. Snij de vellen bladerdeeg in reepjes. Plak vier lange reepjes aan elkaar vast tot je een zeer lange reep hebt. Plooi een vel aluminiumfolie tot een vierkant en rol op tot een kegel. Vet in met olijfolie.  

  2. Draai de bladerdeegreep volledig rond de kegel. Leg ze trapsgewijs op elkaar.

  3. Bak 15 à 20 minuten in een voorverwarmde oven op 180°C. Haal uit de oven en verwijder voorzichtig de kegel.

  4. Smelt de paaseitjes in de room. Voeg de boter toe. Roer onder elkaar en laat 30 minuten opstijven in de koelkast. Doe in een spuitzak.

  5. Laat opstijven tot je het kan spuiten. Spuit in de hoorntjes. Werk af met paaseitjes.

0
Nog geen stemmen