Overslaan en naar de inhoud gaan
VTM Home
  • VTM NIEUWS
  • VTM Koken
  • VTM Tickets
  • VTM GO
Logo van VTM Koken
  • Weekmenu
Logo van VTM Koken
  • Pinterest
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • Toggle Search form
  • Recepten
    • Alle recepten
    • Gelegenheden
    • Videorecepten
    • Keukens
    • Specials
    • Seizoensproducten
    • Chefs
    • Ingrediënten
  • Blog
  • Kooktips
  • Gezien op TV

Zoekveld

Wraprolls met kingkrab en tomaat
Mousse van tomaat en paprika
Recept

Mousse van tomaat en paprika

Glaasje geitenkaas met gedroogde tomaat en honing
Recept

Glaasje geitenkaas met gedroogde tomaat en honing

Glaasje van kingkrab met spinazie, oesters, garnaaltjes en een botersaus
Recept

Glaasje van kingkrab met spinazie, oesters, garnaaltjes en een botersaus

Zalm met tomaat
Recept

Zalm met tomaat

Zomers slaatje met meloen, tomaat en ham
Recept

Zomers slaatje met meloen, tomaat en ham

Wraprolls met kingkrab en tomaat

24 jul 2013

Ingrediënten

  • 320 gr uitgelekt king c-krab vlees
  • 4 tortilla vellen
  • 3 dl Tomato ketchup
  • 5 gr komijnpoeder
  • 100 gr rucola
  • 2 Roma tomaten
  • 100 gr krokante, geroosterde ajuinreepjes
Dit kan iedereen
4 personen
Minder dan 15 minuten
Hoofdgerecht

Bereiding

  1. Smeer de tortillavellen in met de Tomato Ketchup en bepoeder met de komijn.

  2. Schik in de helft de krab met plakjes tomaat en rucolablaadjes. Bestrooi met de krokante ajuin. Rol op en steek stokjes om de rolls af te snijden.

voor meer recepten ga naar VTMKoken.be

0
Nog geen stemmen
Print dit recept
Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Pinterest
Loïc: Zot van Koken: Tabouleh, merguez, toum en ras el hanout croutons
Recept

Tabouleh, merguez, toum en ras el hanout croutons

BBQ à la Bekkari: Zoete brochette
Recept

BBQ à la Bekkari: Zoete brochette

BBQ à la Bekkari: Gevuld BBQ-brood
Recept

BBQ à la Bekkari: Gevuld BBQ-brood

BBQ à la Bekkari: Portobello's
Recept

BBQ à la Bekkari: Portobello's

BBQ à la Bekkari: Gevulde patatjes
Recept

BBQ à la Bekkari: Gevulde patatjes

BBQ à la Bekkari: Zalmsaté
Recept

BBQ à la Bekkari: Zalmsaté

BBQ à la Bekkari: Smeltkaas
Recept

BBQ à la Bekkari: Smeltkaas

BBQ à la Bekkari: Watermeloenpizza
Recept

BBQ à la Bekkari: Watermeloenpizza

BBQ à la Bekkari: Gemarineerde kipspiesjes
Recept

BBQ à la Bekkari: Gemarineerde kipspiesjes

 BBQ à la Bekkari: Kruiden köfte
Recept

BBQ à la Bekkari: Kruiden köfte

BBQ-Maïs op 3 wijzen
Recept

BBQ à la Bekkari: 3 keer maïs op de grill

BBQ à la Bekkari: Mosselen
Recept

BBQ à la Bekkari: Mosselen

Logo van DPG Media

DPG Media NV - Mediaplein 1, 2018 Antwerpen – RPR Antwerpen nr. 0432.306.234

Logo van Jury voor Ethische Praktijken inzake reclame
Logo van CIM Internet

Sluit advertentie

Product Placement Gebruiksvoorwaarden Wedstrijdreglement Privacybeleid Cookiebeleid Cookie instellingen Toegankelijkheidsverklaring Contact