Zomers slaatje met meloen, tomaat en ham

Ingrediënten

In de zomer hebben we graag een lichte maaltijd. Iets lekker, iets fris... Wat denk je van deze salade met meloen, ham, rucola en mozzarella? Heerlijk, niet?

Veggietip: laat de ham weg.

Dit kan iedereen
4 personen
Tussen 15 en 30 minuten
Belgisch
Vegetarisch
Salade

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Bak de ham tussen twee bakplaten gedurende 8 minuten in de voorverwarmde oven.

  2. Leg de sla in een kom, snijd de tomaatjes in twee en voeg toe. Schep bolletjes uit de meloen. Snijd de mozzarella in blokjes. Rasp de Parmezaanse kaas in schilfers.

  3. Leg alles op de sla, overgiet met de olie, de azijn en de pijnboompitjes. Kruid met peper en zout.

5
Average: 5 (1 vote)