Blondies
Ingrediënten
-
160 g witte chocolade
-
100 g boter
-
120 g rietsuiker
-
2 eieren
-
100 g bloem
-
100 g volkorenbloem
-
250 g pecannoten
-
2 el Sweet Mix Amaretto
-
1 scheutje bruine rum
-
50 g kokosschilfers
-
bloemsuiker
Bereiding
Laat de witte chocolade samen met de boter op een laag vuurtje smelten.
Voeg de suiker toe.
Haal van het vuur. Voeg de pitjes van de vanille en een scheutje rum toe.
Meng twee volledige eieren onder het beslag.
Spatel de volkoren- en gewone bloem onder het beslag.
Hak de pecannoten grof. Meng de helft van de noten onder het beslag. Hou de andere helft opzij.
Voeg Sweet Mix Amaretto toe. Meng alles mooi onder elkaar. Voeg eventueel een scheutje rum toe.
Doe in een rechthoekige bakvorm. Werk af met de pecannoten en geraspte kokos.
Stop in een oven, voorverwarmd op 170 graden gedurende 30 minuten.
Haal uit, laat afkoelen en snij in stukken.
voor meer recepten ga naar VTMKoken.be