Blinde vinken

Ingrediënten

Beginner
4 personen
Tussen 15 en 30 minuten
Belgisch
Hoofdgerecht

Bereiding

  1. Neem een pot, aangepast aan de hoeveelheid blinde vinken en smelt een klontje boter. Leg de bodem van de pot vol met blinde vinken en kruid ze met PH vleeskruiden. Bak ze langs beide zijden bruin gedurende 5 minuten op een middelmatig vuur.

  2. Snijd dan de ajuin en de wortel fijn en leg ze op de lege plaatsen tussen de blinde vinken. Doe er de gepelde tomaten bij. Voeg tijm en laurier toe en een koffielepel PH rundsbouillon.

  3. Laat 10 minuten op een laag vuurtje sudderen onder deksel.

0

Nog geen stemmen

SOS Piet 2

Auteur 
Piet Huysentruyt 
Uitgeverij 
Lannoo 
Fotografie 
Verne 
ISBN 
9789020977714

Blinde vinken

1. Laat de blinde vinken langzaam garen
2. Zet een deksel op de kookpot
3. Gaar ze in de tomatensaus