Goulashsoep

Ingrediënten

  • 500 ml tomatensaus
  • paprikapoeder
  • 2 rode paprika
  • 1½ l water
  • 1 tomatenpuree
  • 1 teentje look
  • 1 groene paprika
  • 1 ajuin
  • ½ kg stoofvlees
  • 1 PH bouillon
  • 1 Alpro soya Bakken & Braden
Dit kan iedereen
4 personen
Tussen 30 en 60 minuten
Soep

Bereiding

  1. Smelt de Alpro soya Bakken en Braden in een grote kookpot. Stoof het rundsstoofvlees in de pot tot het een bruine kleur heeft.

  2. Voeg de gehakte ajuin, paprika, aardappel, look en wortel erbij. Strooi de bloem erover en roer goed door. Giet de tomatensaus en het water erbij.

  3. Voeg nu de tomatenpuree, de tomaat en de bouillon erbij en kruid af met paprikapoeder.

  4. Laat dit opkoken en vervolgens 30 minuten verder sudderen.

0
Nog geen stemmen

Goulashsoep

1. Bak eerst het vlees aan
2. Voeg meer groenten toe
3. Bind met aardappelen en bloem