Vispannetje
Ingrediënten
-
3 eigelen
-
1 dl room
-
150 gr champignon
-
150 gr zeevruchten
-
150 gr garnalen
-
gemalen kaas
-
witte wijn
-
groentenbouillon
-
1 el tomatenpuree
-
50 gr boter
-
50 gr bloem
-
1 stuk dikke vaste vis (1moot/persoon)
-
1 citroen
-
2 dl water
Bereiding
Maak een blonde roux van boter en bloem. Maak hier een dikke saus van met water en witte wijn. Voeg een beetje Piet Huysentruyt bouillon toe.
Maak een 2de binding met room en eigelen. Voeg de champignons toe. Leg er de vismoot in en laat 2 minuten pocheren. Roer de vis niet stuk.
Doe de garnalen en de zeevruchten erbij en schik in een ovenschotel. Strooi er gemalen kaas over. Zet gedurende 15 minuten in een voorverwarmde oven van 200°.
voor meer recepten ga naar VTMKoken.be