Zonnevis met een sausje van garnalen en spinazie

Ingrediënten

  • zout
  • 1 el Piet Huysentruyt kreeftenbouillon
  • 1 kl tomatenpuree
  • peper
  • 100 gr garnalenkoppen
  • 2 dl Alpro Soya room
  • 2 dl witte wijn
  • 1 el maïszetmeel
  • 250 gr diepvriesspinazie, niet gehakt
  • 1 sjalotje, gehakt
  • 1 teentje look, gehakt
  • 2 dl water
  • 1 gehakt sjalotje
  • verse basilicum
  • peper
  • zout
  • 500 gr zonnevisfilet
  • nootmuskaat
Gevorderde
4 personen
Tussen 15 en 30 minuten
Hoofdgerecht

Bereiding

0
Nog geen stemmen

Zonnevis met een sausje van garnalen en spinazie

1. Laat de vis langzaam ontdooien
2. Gaar de spinazie in een pan
3. Pocheer de vis in de saus