Escoffier, "koning van de koks"

Koken is voor hem een zoektocht naar perfectie, maar ook naar plezier. Zijn eigen ervaringen heeft hij neergepend ...

GaultMillau kiest nieuwe Chef van het Jaar

GaultMillau brengt elk jaar een restaurantgids uit met de beste restaurants in België en Luxemburg. Elk restaurant ...

Open Keuken met Sandra Bekkari: Oesters met pickles van radijs

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Bekijk de video stap voor stap. ...
Ingrediënten: Oesters, Radijzen, Rode ui, Frambozenazijn, Agavesiroop
Beginner Meer dan 90 minuten 4 personen

Stoofpotje van varkenswangetjes

Piet Huysentruyt - SOS Piet

Kruid het vlees met peper en zout. Smelt een klontje boter in een pot en schroei beide kanten van de varkenskaakjes ...
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Hoofdgerecht 4 personen

L’Aile ou la Cuisse (1976)

Regisseur: Claude ZidiActeurs: Louis de Funès, Coluche and Ann ZachariasDe film:Louis de Funès speelt in deze ...

Gin Fizz

Edward Vanhoutte

Koel het glas voor met gepileerd ijs. ...
Ingrediënten: Gin (Londen N°3 London dry Gin), citroensap, bloemsuiker, spuitwater,
Beginner Minder dan 15 minuten Brits Cocktails 1 personen

Freeganisme: eten uit de vuilnisbak

Bij velen doet het de maag keren. Niet bij freeganisten. Zij halen hun dagelijkse kost uit de vuilnisbak van de ...

Cocktail: Elderflower Collins

Edward Vanhoutte

Koel een lang glas voor met gepileerd of gemalen ijs. ...
Ingrediënten: Gin (Tanqueray Ten), vlierbloesemsiroop, citroensap, spuitwater, gemalen ijs
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Amerikaans Cocktails 1 personen

Ontdek de wereld van culinaire websites

Eerst en vooral zijn Culy.nl en BBC Food twee grote inspiratiebronnen voor ons. Culy.nl is een Nederlandse ...

Valentijnsmenu in trek bij oudere tortelduiven

Vandaag viert 70 procent van de Belgen Valentijn! De meeste tortelduifjes doen dat nog steeds op restaurant. Dat ...