Overslaan en naar de inhoud gaan
VTM Home
VTM NIEUWS
VTM Koken
VTM Tickets
VTM Kids
VTM GO
Toggle navigation
VTM Koken
Recepten
Alle recepten
Gelegenheden
Videorecepten
Keukens
Specials
Seizoensproducten
Chefs
Ingrediënten
Blog
Gezien op TV
Kooktips
Weekmenu
Zoekveld
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Zoeken
Uitgebreid zoeken
3 gevonden items
(-)
Remove Hapje filter
Hapje
(-)
Remove Recept filter
Recept
(-)
Remove Hoofdgerecht filter
Hoofdgerecht
(-)
Remove Dranken filter
Dranken
(-)
Remove Italiaans filter
Italiaans
(-)
Remove Tussen 15 en 30 minuten filter
Tussen 15 en 30 minuten
Keuken
Remove Italiaans filter
Italiaans
Belgisch
8
Apply Belgisch filter
Aziatisch
3
Apply Aziatisch filter
Indisch
1
Apply Indisch filter
Marokkaans
1
Apply Marokkaans filter
Maaltijd
Remove Hoofdgerecht filter
Hoofdgerecht
Dessert
1
Apply Dessert filter
Voorgerecht
1
Apply Voorgerecht filter
Dieet
Vegetarisch
1
Apply Vegetarisch filter
Moeilijkheid
Beginner
2
Apply Beginner filter
Dit kan iedereen
1
Apply Dit kan iedereen filter
Duur
Minder dan 15 minuten
1
Apply Minder dan 15 minuten filter
Remove Tussen 15 en 30 minuten filter
Tussen 15 en 30 minuten
Tussen 30 en 60 minuten
4
Apply Tussen 30 en 60 minuten filter
Meer dan 90 minuten
1
Apply Meer dan 90 minuten filter
Programma
Geen programma
48184
60356
Remove Toon enkel recepten filter
Toon enkel recepten
Risotto van quinoa met paddenstoelen en prinsessenboontjes
Mijn Keuken Mijn Restaurant
3 apr 2020
Halveer de prinsessenboontjes en verwijder het harde uiteinde. Bak de helft van de look in olijfolie zacht. Voeg ...
Ingrediënten:
quinoa
,
sjalot (gesnipperd)
, kastanjechampignons, in plakjes,
knoflook, geperst
, prinsessenboontjes
Dit kan iedereen
Tussen 15 en 30 minuten
Italiaans
Hoofdgerecht
4 personen
Zeeuwse mosselen op z’n Italiaans
Mijn Restaurant!
25 okt 2011
Teentje knoflook fijnhakken en in olijfolie aanbakken in een grote ketel. ...
Ingrediënten:
look
, witte wijn,
olijfolie
,
verse platte peterselie
, spaghetti
Beginner
Tussen 15 en 30 minuten
Italiaans
Hoofdgerecht
4 personen
Signature Dish Antica Locanda: Melanzane alla Parmigiano
Mijn Restaurant!
3 nov 2011
Snij de aubergine in de lengte in plakjes van +/- 0,5 cm dik. Haal ze door de bloem en frituur ze tot ze goudbruin ...
Ingrediënten:
aubergines
,
mozzarella
,
parmezaanse kaas
, tomatensaus,
bloem
Beginner
Tussen 15 en 30 minuten
Italiaans
Hoofdgerecht
4 personen