Burrata met tomatenconsommé en basilicum van Strombowli

Mijn Pop-uprestaurant!

Voor de consommé: mix de tomaten met de look, basilicum en sushi-azijn. Doe ze in een neteldoek en laat 24 uur ...
Ingrediënten: burrata, basilicum, look, olijfolie, chilipeper
Beginner Meer dan 90 minuten Italiaans 4 personen

Viskoekjes met kerrie-remoulade

Jane Lawson

Zet voor de viskoekjes de kom en het mes van een keukenmachine een paar uur in de koelkast. Verwijder intussen ...
Ingrediënten: witte ui (geraspt), gekoelde slagroom, ei, eiwit, vers witbroodkruim
Beginner Meer dan 90 minuten Hapje 6 personen

Tomaat garnaal met mozzarella espuma

Christer Elfving

Verwarm een beetje van de melk en laat het blaadje gelatine hierin smelten. Doe er de mozzarella, melk, gelatine ...
Ingrediënten: tomaten (ontveld en in stukjes), sjalotje, basilicum, rode wijnazijn, grijze garnalen
Beginner Meer dan 90 minuten Belgisch Voorgerecht 4 personen

Muntkomkommersoepje

Schil de komkommers, verwijder de zaadlijsten en snijd de komkommers in kleine blokjes. Doe de komkommerblokjes ...
Ingrediënten: komkommers, chilipeper, muntblaadjes, karnemelk, avocado
Beginner Meer dan 90 minuten Soep 4 personen

Heldere champignonsoep

Ann Vertriest

Doe alles (behalve de dragon) in een grote pot en doe er 2,5 liter water bij. Breng aan de kook en laat minstens ...
Ingrediënten: kastanjechampignons (schoongemaakt en in 4 gesneden), gedroogde boschampignons, wortelen, geschild en grof gesneden, selder, grof gesneden, ui, in 2 gesneden
Beginner Meer dan 90 minuten Belgisch Soep 4 personen

Butternutsoep met een spiesje

De Beste Hobbykok van Vlaanderen

Snij met behulp van een snijvorm 4 fijne ronde plakjes van de butternutpompoen. Laat deze minimum één uur marineren ...
Ingrediënten: middelgrote butternutpompoenen (flespompoenen), sjalotten, grof zout en peper, appelazijn, kippenbouillon
Beginner Meer dan 90 minuten Soep 2 personen

Vitello Tonato

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Leg het kalfsgebraad in een kookpot. Voeg de wijn en water toe. Snij de ajuin, de wortel en selder in stukken. ...
Ingrediënten: kalfsgebraad, witte wijn, water, laurier, tijm
Beginner Meer dan 90 minuten Italiaans 4 personen