Vegan lasagne met aubergine en spinazie en een wortelsoepje met kokos en koriander
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Open ravioli met boschampignons en aardpeer
Ingrediënten: aardappelen (geschild), boschampignons (shii-take, kastanjechampignon, cantharellen, hanekammen,...), jonge spinazie, sjalot, tenen look
Quinoa met gebakken groentjes en oesterzwammen
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Salade van venkel en sinaasappel
Giovani Oosters - Groenten en Vis van Gio
Ingrediënten: venkel, sinaasappelen, verse kruiden uit de tuin, appel, boerenbrood
Wok met tofu en paksoi
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Dahl met koraallinzen, pilavrijst en olie van specerijen
Loïc Van Impe - Loïc: Zot van Koken
Ingrediënten: mosterdzaad, korianderzaad, komijnzaad, garam masala, gember
Vegan vol-au-vent met frietjes
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Ingrediënten: vegan kippenstuckjes (De Vegetarische Slager), paddenstoelen, citroen, peper, zout
Chinese kool in de wok
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: Chinese kool, tofu natuur, sojasaus, suiker, water