Havermoutmuffins met dadels en kaneel
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Marshmallow
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: kristalsuiker, glucose, eiwitten, suiker, gelatine
Marshmellow
Ingrediënten: water, gelatine, kleurstof, eiwitten, glucose
Appel- en bosbestaart
Jamie Oliver - Jamie's American Road Trip
Maïssoep met lente-uitjes en gepofte maïs
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: water, maïs op sap, rauwe maïs, lente-uitjes, aardappel
Caesarsalad met ham en Comté
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: romeinse sla, PH classic vinaigrette, hesp van 1 cm dik, Comté kaas (0,5 cm dik), kappertjes
Rode cupcakes
Haverkoekjes met rozijnen
Eric Lanlard - Baking Mad - Gek op bakken
Ingrediënten: zachte donkerbruine suiker, fijne suiker, ongezouten boter, gesmolten en afgekoeld, gewone bloem, bicarbonaat
Red Velvet Cupcakes
Malteservierkantjes
Eric Lanlard - Baking Mad - Gek op bakken
Ingrediënten: ongezouten boter, melkchocolade, glucosestroop, grof verkruimelde tarwekoekjes, Maltesers, grof gehakt