Veggie cannelloni van Sandra
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Gevulde inktvis op Siciliaanse wijze
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: venkelknol, ui, look, warmoes, ansjovisjes
Rolletjes parmaham met enokitake
Ingrediënten: parmaham, enokitakepaddenstoelen, olijfolie, peper
Gnudi met salieboter, tomatensaus en erwtencrème van Marie en Andy
Ingrediënten: semola of griesmeel, ricotta, Parmezaanse kaas, peper, nootmuskaat
Open ravioli met langoustines en gekonfijte tomaat
Ingrediënten: langoustine staartjes, wontondeeg of lasagnedeeg, extra vierge olijfolie, basilicumcress, trostomaten
Pompoensoep met scampi’s, citroengras, koriander en chili
Ingrediënten: citroengras, pompoen, uien, chilipeper (naar smaak), knoflook
Tortellinis van wilde boschampignons en gerookte eend
Ingrediënten: gerookte eendenborst, verse kruiden en spruiten, deegvellen voor raviolo, gevogeltebouillon, gedroogd eekhoorntjesbrood
Risotto met zalm en groenten
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: risotto rijst, water, PH Visbouillon, sjalot, look