Risotto met zalm en groenten
Ingrediënten
-
2 kopjes risotto rijst
-
4 kopjes water
-
1 el PH Visbouillon
-
1 sjalot
-
1 teentje look
-
1 wortel
-
½ prei
-
1 stengel selder
-
2 el gehakte bieslook
-
8 sneetjes zalm
-
8 el Parmezaanse kaas
-
2 el boter
-
Alpro soya Bakken en Braden
-
Alpro soya Cuisine
-
4 el olijfolie
-
PH Pepermix
Bereiding
Snijd de wortel, prei en selder in fijne brunoise en stoof ze aan in wat Alpro bakken en braden. Voeg er de gehakte sjalot en look aan toe.
Voeg de risottorijst erbij en bevochtig met 2 kopjes water en de PH Visbouillon. Blijf na elke 5’ bevochtigen tot de rijst gaar is.
Meng de boter door de risotto, samen met 4 el parmezaan; beetje citroensap en Alpro soya cuisine.
Serveer de risotto met daarop de zalm, de rest van de kaas, bieslook en olijfolie. Werk af met PH Pepermix.
voor meer recepten ga naar VTMKoken.be