Burrata met tomatenconsommé en basilicum van Strombowli
Ingrediënten: burrata, basilicum, look, olijfolie, chilipeper
Viskoekjes met kerrie-remoulade
Ingrediënten: witte ui (geraspt), gekoelde slagroom, ei, eiwit, vers witbroodkruim
Tomaat garnaal met mozzarella espuma
Muntkomkommersoepje
Heldere champignonsoep
Ingrediënten: kastanjechampignons (schoongemaakt en in 4 gesneden), gedroogde boschampignons, wortelen, geschild en grof gesneden, selder, grof gesneden, ui, in 2 gesneden
Butternutsoep met een spiesje
De Beste Hobbykok van Vlaanderen
Ingrediënten: middelgrote butternutpompoenen (flespompoenen), sjalotten, grof zout en peper, appelazijn, kippenbouillon
Vitello Tonato
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: kalfsgebraad, witte wijn, water, laurier, tijm