Zelfgebakken brood met spinazie en lente-ui en heerlijke ricotta-pestodip
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Ingrediënten: ricotta, peper, zout, olijfolie, citroen
Juliennesoep met kip en gegrilde spruiten
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Parmentiersoepje met aardpeer, oester en kaviaar
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Velouté van paddenstoelen, rookworst en gebakken bloemkool
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Juliennesoep met balletjes
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: water, kip, uien, wortelen, tijm
Lekker Iers: sodabrood
Ingrediënten: boter (Kerrygold), bloem, volkorenbloem, zout, natriumbicarbonaat
Spekbrood
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: gist, gerookt spek, voltarwe bloem, water, zout
Open Keuken met Sandra Bekkari: Pastinaaksoep met vanille
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari