Pastrami, gerookt en gepekeld rundsvlees
Ingrediënten: water, zout, suiker, zwarte peper, fijngemalen, laurierblaadjes
Lauwe rillette van buikspek met asperges en kruidenscheuten
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: asperges, buikspek, sjalot, sojasaus, bakboter
Frittata met paddenstoelen
Ingrediënten: gemengde paddenstoelen (shiitake, oesterzwam, kastanjechampignons), ui, teen knoflook, eieren, zachte geitenkaas
Signature dish Art Kwizien: Salade van Mechelse koekoek
Boerenpaté
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: grof gemalen varkensvlees, gehakte varkenslever, rundsvlees, keelsteke (vet van de nek van het varken), ei
Salade van varkensgehakt met geroosterde rijst
Ingrediënten: pandanrijst, knoflook (fijngehakt), ragfijn gehakt citroengras, groene chilipeper (fijngehakt), neutraal smakende olie
Herfstsalade van Sandra Bekkari
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari