Trio van rauwe sint-jakobsschelpen, wasabi, gemarineerde rode tonijn en avocadopuree
Ingrediënten: knoflookpuree, suiker, balsamicoazijn, limoen (sap), korianderbolletjes
Gegrilde kreeft in appelsap met een sorbet van balsamicoijs
Croustillant van langoustine met limoenespuma
Ingrediënten: wijnazijn, gekonfijte tomaten (julienne), gesnipperde sjalot, chips van artisjokbodems, gedroogde ham (julienne)
Gekonfijte lamsschouder met krokant gebakken spätzle met salie en gekonfijte tomaten
Ingrediënten: water, lamsschouders, eieren, geconfijte tomaten, salie
Fazant met spek, look, oesterzwammen en champignons
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Stoofvlees met pastinaakfrietjes van Sandra Bekkari
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: arrowroot, mosterd, wittewijnazijn, runderbouillon, bouquet garni