Gerookte paling met rode biet en zure room
Ingrediënten: Cabernet Sauvignon-azijn, sjalot, peper, zout, zure room
Kort gebakken inktvis met chorizo en groene asperges
Ingrediënten: Arbequina-olijfolie, zout, peper, garam masala, citroen
Zeeuwse kokkels met Thaise salade en crunch van pinda
Bloemkoolsteak met paprikasaus en een gepocheerd ei
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Veggie cannelloni van Sandra
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Zalm met ratatouille van Sandra Bekkari
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Reerug met carpaccio van bloemkool en ontkiemde boontjes
Ingrediënten: reerugfilet, boter, bloemkool, witloof, spruiten
Rolletjes parmaham met enokitake
Ingrediënten: parmaham, enokitakepaddenstoelen, olijfolie, peper
Gebakken pladijs met saffraanrijst
Ingrediënten: pladijzen van 750gr per stuk, peper en zout, olijfolie, gezouten boter, look