Hasselback krieltjes met lekkere dilledipsaus
Ingrediënten: fleur de sel, rozemarijn, krieltjes, olijfolie, peper
Wortelcakejes met yoghurt-topping
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: wortelen, kokosolie, volkoren speltmeel, amandelmeel, gemberpoeder
Cake van zoete aardappel
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: zoete aardappel, chiazaad, rijstdrink, cashewnoten, volkoren spelt
Zelfgemaakte energierepen met noten en dadels
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Ingrediënten: verse dadels (Medjoul), pecan noten, pompoenpitten, pindanoten, lijnzaad
Kaastaart met speculaas en ananas
Ingrediënten: eieren, kristalsuiker, vanillesuiker, magere platte kaas, volle room
Witte chocolade cheesecake met Nutella en speculaas van An Steyvers
Ingrediënten: rice krispies, speculaaskoekjes, geroosterde hazelnoten, boter, donkere chocolade (gesmolten)
Brownie van chocolade en rode biet
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Ingrediënten: rode biet (gekookt), kokosolie (Extra Virgin) of boter, donkere chocolade (80-90%), eieren, vanillestok
Pull apart bread met ananas, ham en kaas
Ingrediënten: brood, mozzarella, ham, ananas, oregano
Cupcakes met citroen en kokosnoot
Ingrediënten: cakebloem met bakpoeder, poedersuiker, eieren, geraspte kokosnoot, halfgezouten boter