Rodekool met appel, rozijnen en pijnboompitten

Week de rozijnen 20 minuten in water en laat ze uitlekken. ...
Ingrediënten: rozijnen, rodekool (ca. 1 kg), olijfolie, goudrenetten (geschild, zonder klokhuis en in stukjes van ruim 1cm), knoflook (geschild en fijngewreven of -gehakt)
Dit kan iedereen Tussen 60 en 90 minuten Belgisch Hoofdgerecht 8 personen

Aardappeltortilla met lauwe salade

Loïc Van Impe - Loïc: Zot van Koken

Verwarm de oven voor op 180 °C. ...
Ingrediënten: rode puntpaprika's, vastkokende aardappelen, olijfolie, grote ui, pruimtomaten
Dit kan iedereen Tussen 60 en 90 minuten Mexicaans Salade 4 personen

Tomaat-garnaal met frietjes

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Voor de mayonaise: Meng het ei, de mosterd, peper, zout, azijn en citroensap met het water en voeg er vervolgens ...
Ingrediënten: peterselie, frietjes, mosterd, azijn, water
Dit kan iedereen Tussen 60 en 90 minuten Belgisch Voorgerecht 4 personen

Mediterraans brood

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Snijd de tomaten, de olijven en het basilicum in stukjes. ...
Ingrediënten: bloem, olijven, roggebloem, water, olijfolie
Dit kan iedereen Tussen 60 en 90 minuten Italiaans Broodjes 4 personen

Heerlijke sangria van Sandra Bekkari

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak de sangria aan de hand van de video. ...
Ingrediënten: appelsienen, aardbeien, blauwe bessen, druiven, rode bessen
Dit kan iedereen Tussen 60 en 90 minuten Spaans 4 personen

Open keuken met Sandra Bekkari: Auberginesalade met tomaat

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Bekijk de video stap voor stap. ...
Ingrediënten: Aubergine, Aubergines, Griekse yoghurt, Knoflook, Citroen
Dit kan iedereen Tussen 60 en 90 minuten Mediterraans 4 personen