Reuzelekkere rijstpap met pistachenoten en rozijnen

...
Ingrediënten: plantaardige melk bv Alpro Drink Nature , suiker, vanillesuiker, vanillestokje, rijst
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Dessert 4 personen

Vol-au-vent

...
Ingrediënten: kipfilet, groentenbouillon, gemengd gehakt, eieren, paneermeel
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Hoofdgerecht 4 personen

Taco’s met kip en tomatensalsa

Warm de oven voor op 125°C. ...
Ingrediënten: tomaten, rode ui, look, koriander, limoen
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Mexicaans 2 personen

Tournedos van rundvlees en broccoli

Pascale Naessens

Snijd de broccoliroosjes in kleine stukken. Gebruik ook de stengel. Snijd de harde schil van de stengel af en snijd ...
Ingrediënten: rundsvlees, broccoli, olijfolie, peper en zout, nootmuskaat
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Hoofdgerecht 4 personen

Parelhoen met oesterzwammen en peterseliedressing

Jeroen Meus - Met Meus en Vork

Kleur de parelhoenfilets in de pan. Schik ze in een ovenschaal en gaar ze 8 minuten op 200°C. ...
Ingrediënten: look, lente-uien, dressing van Becel, gehakte peterselie, tijm
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Belgisch Hoofdgerecht 4 personen

Kabeljauwfilet met spitskool

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Verwarm de oven voor op 200°C. Leg de kabeljauwfilets in een ovenschaal en kruid bij met peper. Snij de ui en ...
Ingrediënten: kabeljauwfilets met vel, citroen, ui, sesamolie, appelazijn
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Hoofdgerecht 4 personen

Scampi met rijke tomatensaus

Pascale Naessens

Snijd 3 gewone tomaten in grote stukken. Verwijder enkel de harde, witte kern in het midden. Doe een goede scheut ...
Ingrediënten: rijpe tomaten, scampi, trostomaatjes, zongedroogde tomaatjes, look
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Hoofdgerecht 4 personen

Sardines met kruiden in de oven

Pascale Naessens

Maak de sardines schoon en fileer. Zie tip. ...
Ingrediënten: sardines, schoongemaakt, pijnboompitten, peterselie, look, citroensap
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Hoofdgerecht 4 personen

Gestoofde prei met gegrilde-gerookte rivierpaling

Pascale Naessens

Was en snijd de prei in stukken van 10 centimeter, zodat je 4 stronkjes hebt. Snijd elk stronkje overlangs in lange, ...
Ingrediënten: preistengel, gerookte rivierpaling, gedroogde tijm, gedroogde oregano, balsamicoazijn
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Hoofdgerecht 4 personen

Cholesterolvrije amandelcake

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Klop de eiwitten stijf met de helft van de suiker. ...
Ingrediënten: amandelschilfers, eiwitten, bloemsuiker, Vitelma Finesse, bloem
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Dessert 4 personen