Finale Mijn Pop-Uprestaurant!- Kip Tandoori met zelfgemaakt naan brood en gestoofde paprika
Ingrediënten: gist, bloem, warm water, yoghurt, suiker
Gazpacho van tomaat en kers
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: tomaten, komkommer, kersen, rode paprika, chilipeper
Trio van hapjes: tartaar, preskop en uier (BUFF-Oostende)
Ingrediënten: uier, pastrami, peterselie, wortelen, selder
Kabeljauwkroketjes met dragondip en whisky sour
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: whisky, suikersiroop, citroensap, ijsblokjes, zeste van sinaasappel
Schijfjes Maredsous en zijn confituren
Ingrediënten: Maredsous® Fagotin Traditie, Enkele verse aardbeien, braambessen en rode bessen, aardbeien, rode bessen, suiker
Heerlijke minimozzarellakroketjes
Ingrediënten: minimozzarellabolletjes, eieren, bloem, paneermeel, panko
Warme geitenkaas bolletjes met honing
Tandoori kippenboutjes
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: kippenbouten, rode ui, limoen, cha'at masala mengeling, gemberpasta
Watermeloenslush: een heerlijke ijskoude limonade
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: , , spuitwater, honing, limoen