Ontbijt vol vitamine C: havermoutballetjes, fruitsalade, broccolisalade en pompelmoessap
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Ingrediënten: havermout, kokosschilfers, pindapasta, gebroken lijnzaad, donkere chocolade (minimum 72%)
Brochette van tofu en zoete aardappel
Ingrediënten: tofu (natuur), rode ui, zoete aardappelen, cajun kruiden, olijfolie
Kardemomcake met hele gepocheerde peren en witte chocolade
Ingrediënten: peren, witte wijn, water, suiker, kruidnagels
Roggeverdommeke
Ingrediënten: rozijnen, boter of broodbereidingsmiddel, boter, kristalsuiker, zout
Veggie: Pasta met auberginesaus
Bram Bonamie - De Beste Hobbykok van Vlaanderen
Gevulde tomaten met couscous
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ciabatta met tomaten
Ingrediënten: olijfolie, Italiaanse kruiden, halfgedroogde tomaat, lauw water , verse gist
Pizza
Sofie Dumont - De MeesterBakker
Ingrediënten: water, bloem, droge gist, zout, olijfolie
Sodabrood met veggie martino
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: witte bloem, karnemelk, bruine bloem, suiker, baking soda of bicarbonaat
Geitenkaas maken
Ingrediënten: geitenmelk, wei, stremsel, fijn zout,