Zelfgemaakte energierepen met noten en dadels

Sofie Dumont - De Keuken van Sofie

Pel de pindanoten. Verwijder de schil. Het roodachtige vliesje mag eraan blijven. Verwijder het hoedje en ...
Ingrediënten: verse dadels (Medjoul), pecan noten, pompoenpitten, pindanoten, lijnzaad
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Amerikaans 4 personen

Glutenvrije granola met zelfgedroogd fruit

Sofie Dumont - De Keuken van Sofie

Voor de granola: Neem een bakplaat en bekleed met bakpapier. Verwarm de oven voor op 200°C. Verdeel alle ...
Ingrediënten: sesamzaad, gebroken lijnzaad, boekweitgranen, gepelde amandelen, pistachenoten
Beginner Meer dan 90 minuten Belgisch 4 personen

Scones met gegrilde appel en gerookte paling

Sofie Dumont - De Keuken van Sofie

Voor de appeltjes: schil de appels, verwijder het klokhuis en snij in plakjes. Meng de appelschijfjes met agave ...
Ingrediënten: glutenvrije bloem, volkoren rijstbloem, amandelpoeder, bakpoeder, zout
Beginner Tussen 60 en 90 minuten Brits 4 personen

Glutenvrije feesthapjes (1)

Lepelhapje met roerei en kaviaar: ...
Ingrediënten: eieren, room of melk, peper en zout, sprietjes bieslook, gesnipperd, kaviaar
Beginner Minder dan 15 minuten Hapje 4 personen

Ontbijtmuffins

Verwarm de oven voor op 170 graden. ...
Ingrediënten: havermout, banaan, eieren, sojamelk, bicarbonaat
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Amerikaans Gebak 4 personen

Glutenvrije feesthapjes (2)

Witloofschuitjes met garnaalsla: ...
Ingrediënten: stronk witloof, mayonaise, ketchup, whisky, gepelde grijze garnalen
Beginner Minder dan 15 minuten Hapje 4 personen

Oosters slaatje met halloumi

Het is niet zo makkelijk om de sappige pitjes uit een granaatappel te halen zonder de bittere velletjes mee te ...
Beginner Minder dan 15 minuten Hapje 4 personen