Glutenvrije granola met zelfgedroogd fruit
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Ontbijt vol vitamine C: havermoutballetjes, fruitsalade, broccolisalade en pompelmoessap
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Ingrediënten: havermout, kokosschilfers, pindapasta, gebroken lijnzaad, donkere chocolade (minimum 72%)
Rozijnenbroodjes met kruidige roomkaas en beleg
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Ingrediënten: bloem, rietsuiker, zout, melkpoeder, ei
Speculaasbrood
Ingrediënten: arachideolie, ei, donkerbruine suiker, echte boter, parelsuiker
Chocoladebrood met witte chocolade
Ingrediënten: suiker, witte chocolade, ei gemengd met , water, boter
Orangettes
Ingrediënten: chocolade, water, suiker, sinaasappelen
Marmercake
Ingrediënten: bloem, vanillesuiker, boter, suiker (verdeeld in 2x125 gram), eieren
Groentenloempia
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: rijstdeeg, look, wortel, courgette, prei
Sinterklaas bakt: zo maak je echte speculaas
Ingrediënten: zachte boter, lichte kandijsuiker , donkere kandijsuiker , 7,5 dl water , bakpoeder