Kokosballetjes met noten en chocolade
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Fruitspiesjes met chocolade
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: gele kiwi, banaan, donkere chocolade, noten (bv. pistache, cashew, amandel..., kokosschilfers
Crostata met appelsien en confituur
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Ingrediënten: boter (koud), bloemsuiker, bloem (00), eidooiers, zout
Glutenvrije granola met zelfgedroogd fruit
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Chocolade feuilleté met vanillehangop en peertjes in rode wijn en glühwein
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Zelfgemaakte brioche met rozijn en noten, Grevenbroecker kaas en gestoofde peren
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Lekkere ijstaart met rood fruit, meringue en Maltezers van Vers Talent An Steyvers
An Steyvers - Vers Talent: lekker zuiders met An
Ingrediënten: Maltezers, frambozen, rode besjes, blauwe besjes, klop-klop (of slagschuim)
Eton mess met matchameringue en rood fruit van Sofie Dumont
Ingrediënten: eiwit, zout, fijne suiker, bloemsuiker, matchapoeder
Ontbijt vol vitamine C: havermoutballetjes, fruitsalade, broccolisalade en pompelmoessap
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Ingrediënten: havermout, kokosschilfers, pindapasta, gebroken lijnzaad, donkere chocolade (minimum 72%)