Kardemomcake met hele gepocheerde peren en witte chocolade
Ingrediënten: peren, witte wijn, water, suiker, kruidnagels
Focaccia met olijven, rozemarijn en gedroogde tomaten
Ingrediënten: bloem voor wit brood (+extra voor het werkblad), fijne semola, droge gist, zout, suiker
Pastrami, gerookt en gepekeld rundsvlees
Ingrediënten: water, zout, suiker, zwarte peper, fijngemalen, laurierblaadjes
Vleeskroketten met Brugge kaas
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: uien, water, kippenbouillon, bloem, kipfilet
Potjesvlees
Ingrediënten: kip, peper en zout, ajuin, wortel, selders
Rilette van varkensvlees
Ingrediënten: keelspek, gepekeld rauw buikspek, varkensvet (rugvet), gerookt spek, uien
Kaaskroketten van Sofie Dumont
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: boter, Parmezaanse kaas (blok), gemalen Emmentaler, bloem, eieren
Mosterd met bier
Ingrediënten: geel mosterdzaad, donker mosterdzaad, ui, knoflook, bier
Spaghettisaus zonder bewaarmiddelen
Ingrediënten: paprika's (rood, geel, groen), gemengd gehakt, tomaten (coeur de boeuf), aardappel, wortelen