Tompoes met saffraancrème en pruimen
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: rond vel bladerdeeg, pruimen, saffraandraadjes (of een snuifje saffraanpoeder), sesamzaadjes, witte bessen
Chocolademillefeuille met braambessen en cassis
Eric Lanlard - Baking Mad - Gek op bakken
Millefeuille met verse fruit en crème patissier
Ingrediënten: bladerdeeg, poedersuiker, melk, room, suiker
Verrine van tarte tatin, vanille-ijs en appelen
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Moelleux au chocolat met sinaasappelcompote
Suikerversiering
Ingrediënten: witte suikerklontjes, flessenwater, , ,
Soufflé pompadour
Ingrediënten: sinaasappelen, eieren (gesplitst), suiker, sinaasappellikeur,
Moelleux met nootjes
Zo maak je een Ile flottante
Ingrediënten: eiwitten, suiker, melk, vanillestokje,