Soep met erwtjes en ham
Ingrediënten: ui, knoflook, olijfolie, gekookte ham, in reepjes, vetarme kippenbouillon
Sint-jacobsvruchten met basilicumsaus
Tartaar van rivierkreeftjes met kiwi en balsamicodressing
Ingrediënten: rivierkreeftjes, groene kiwi's, gele kiwi, sjalot, mayonaise
Mosselen met witte wijn met limoengras, gewokte zeekraal en spinazie
Ingrediënten: Zeeuwse mosselen, witte wijn, citroengras (fijngehakt), rode ui, fijngesneden, sap van 2 citroenen
Vietnamese Pho (noedelsoep met kip)
Ingrediënten: heldere kippenbouillon, kipfilets, rijstnoedels (rijstvermicelli), wortelen, bosuitjes
Gerookte zalmcakejes
Piet Huysentruyt - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: gerookte zalm, ei, haverdrank, magere kaas, fijngemalen havermout
Tonijntartaar met rivierkreeftjes
Ingrediënten: bieslook, rivierkreeftjes, light mayonaise, peper, verse tonijn
Tom kha kai
Albert Verdeyen - Start to Cook
Ingrediënten: gedroogde galanga, of 5 cm verse galanga, kokosmelk, kippenbouillon, kipfilet in reepjes, vissaus
Ongebakken lenterolletjes met kip
Ingrediënten: dubbele kipfilet, little gem slakropjes, wortelen (geschild), daikon (geschild), komkommer
Kalfscarpaccio met tonijnmayonaise (zonder eigeel)
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: kalfsgebraad van ongeveer 600gr, eiwit, gehakte peterselie, mosterd, gehakte sjalot