Toverstafjes van pesto en bladerdeeg voor kinderen
Ingrediënten: bladerdeeg, satéstokjes, groene pesto, rode pesto,
Tricolore Belgische tapenade: mangohummus, olijven- en tomatentapenade
Stokbrood met pesto, tomaat, mozzarella en Parmaham
Ingrediënten: stokbrood, pesto, tomaten, mozzarella, peper
Spinazieglaasje met laagjes
Ingrediënten: roomkaas, verse spinazie, rode paprika, fijngehakte knoflook, boter
Courgette rolls
Zwarte tapenade
Ingrediënten: stokbrood, zwarte olijven (ontpit), look, ansjovis, kappertjes
Bladerdeegkoekje met pancetta
Ingrediënten: pancetta, bladerdeeg
Italiaanse 7-lagendip met zelfgemaakte nacho's
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: gedroogde ham, volkoren tortillavellen, cayennepeper, paprikapoeder, lookpoeder