Libanese balletjes met yoghurtsaus van Bieke en Erik
Ingrediënten: kalfsgehakt, lamsgehakt, komijnpoeder, ras-el-hanout, paprikapoeder
Tajine van zeeduivel met olijven en ratte-aardappeltjes
Ingrediënten: zeeduivelstaart zonder vel, knoflook, rode paprika, ratte-aardappeltjes, droge witte wijn
Tajine van kip met olijven en ingemaakte citroen
Ingrediënten: boerenkip van 1 1/2 kg, in stukken verdeeld, uien, koriander, bladpeterselie, sap van 1 citroen
Tajine van kefta en tomaat
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: lamsgehakt, uien, fijngesneden, knoflook, vleestomaten, gemalen komijn
Lamskroon met muntpesto
Mitch Coldenhoff - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: jonge worteltjes, ras-el-hanout, munt, pijnboompitten, olijfolie
Pita's van lamsvlees met tzatziki
Aubergines met Arabische pesto
Ingrediënten: of 2 middelgrote aubergines, zout, olijfolie, look, groene paprika
Vis kebab van Foodtruck Jean Sur Mer
Ingrediënten: kibbelingbeslag Jean Sur Mer, witte vis, sesamzaadjes, Marrokaans brood, komkommer