Gemarineerde scampi op een stokje
Hapje met rauwe ham, noten, paddenstoelen en bladpeterselie
Ingrediënten: rauwe ham, hazelnoten, bruine champignons, sjalotjes, xeresazijn (of balsamicoazijn)
Kinderspel: appelhapjes met heerlijke toppings
Ingrediënten: appels, stukjes chocolade, caramelsaus, smarties, bosbessen
Warme ananascocktail van Sandra Bekkari
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Trio van rauwe sint-jakobsschelpen, wasabi, gemarineerde rode tonijn en avocadopuree
Ingrediënten: knoflookpuree, suiker, balsamicoazijn, limoen (sap), korianderbolletjes
Cannelloni van zeebaars met groene papaja
Ingrediënten: sesamzaadjes, komkommer, peper, zout, citroensap
Sint-Jacobsvruchten met appelsausje
Albert Verdeyen - Start to Cook
Ingrediënten: droge witte wijn, room (35-40%), visbouillon, compote van Granny Smith appels, Sint-Jacobsvruchten
Gegrilde kreeft in appelsap met een sorbet van balsamicoijs
Croustillant van langoustine met limoenespuma
Ingrediënten: wijnazijn, gekonfijte tomaten (julienne), gesnipperde sjalot, chips van artisjokbodems, gedroogde ham (julienne)