Havermoutkoekjes met chocolade
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: rijpe bananen, fijne havervlokken, amandelen, gemalen kokos, pure chocolade (70% cacao)
Konijnensaté’s met sesam en mangodip
Jeroen Meus - Met Meus en Vork
Ingrediënten: satéstokjes, munt, witte wijn , rijstazijn, arachideolie
“Verloren” croque met gebakken appel en café glacé
Jeroen Meus - Met Meus en Vork
Ingrediënten: kaneel, nootmuskaat, slagroom, vanille-ijs, eieren
Risotto van spinazie met zalm en chorizo
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: verse spinazie, zalm, chorizo, risottorijst, witte wijn
Panini met spek en Savoiekaas
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: Reblochon kaas, half voorgebakken stokbroden, gerookt spek, aardappelen, knoflook
Mueslikoekjes
Ingrediënten: muesli, kandijsiroop, gewone suiker, boter, zelfrijzende bloem
Cupcakes
Feesttip: appelbeignets
Jeroen Meus - Met Meus en Vork
Ingrediënten: suiker, melk, eieren (gesplitst), bloem, olie
Zuiderse tapenade
Petra Vandewouer - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: zwarte olijven (ontpit, op olie), gezouten ansjovissen, kappertjes, knoflook, olijfolie