Fazant met spek, look, oesterzwammen en champignons
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Stoofvlees met pastinaakfrietjes van Sandra Bekkari
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: arrowroot, mosterd, wittewijnazijn, runderbouillon, bouquet garni
Traaggegaarde lamsbout uit de oven
Kabeljauw 'Asian style' met edamamebonen
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: edamamebonen, sesamzaad, oestersaus, nanami togarashi (zevenkruidenpoeder), limoen (enkel het sap)
Chateaubriand met aardappeltaartjes en groentenkrans
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: champagne, limoen, ijsblokjes, chateaubriand, peper
Lasagne met zeevruchten
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Ingrediënten: bloem ('00), eieren, olijfolie, zout, bloem ('00)
Tajine met lam, pruimen en amandelen
Ingrediënten: lamsschouder, olijfolie, peper en zout, ajuinen, wortelen