Thaise kokoscrumble met rabarber en aardbei en spicy latte
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Crumble met appel en peer, coulis van frambozen en custard van citroen
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Amandel-appelsientaart met vanilleyoghurt en mosselen marinera
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: appelsienen, rietsuiker, eieren, amandelpoeder, taartvorm
Soort soufflé van rabarber en custard
Ingrediënten: zeezout, rabarber, poedersuiker (plus 2 eetlepels extra), gemberkoekjes, biologische eieren (voor 4 eiwitten, 1 eigeel)
Crème catalane
Jeroen Meus - Met Meus en Vork
Ingrediënten: suiker, eierdooiers, maizena, citroen, kaneelstok
Chocoladetaart met pepermunt zonder zuivel of eieren
Eric Lanlard - Baking Mad - Gek op bakken
Ingrediënten: gewone bloem, cacaopoeder, fijne kristalsuiker, bakpoeder, witte wijnazijn
Churros
Ingrediënten: zout, kaneelpoeder, kristalsuiker, water, zonnebloemolie
Aardbeiencrumble
Ingrediënten: stevige aardbeien, echte boter, bloem, kristalsuiker + wat extra voor op de aardbeitjes, amandelpoeder
Crema catalan
Bram Bonamie - De Beste Hobbykok van Vlaanderen
Ingrediënten: melk, suiker, de schil van een halve citroen en een halve sinaasappel, kaneelstokje, steranijs