Tarbot met paprika en koffie
Ingrediënten: tarbotfilet, paprika, paprika, paprika, look
Opgevulde kipfilets met champignons en foie-gras
Ingrediënten: foie-gras, sjalotjes, fijngehakt, gehakte peterselie, kalfsfond pasta, droge morieltjes
Gelei van Tomaat, poon en olie van gedroogde zwarte olijven
Ingrediënten: tomatensaus, , paprikapoeder, suiker, blaadjes gelatine (2 gram per stuk)
Kleine quiches met curry, prei en zalm
Ingrediënten: currypoeder, bloem, water, boter, prei
Kwartel met zwarte olijven uit Nyons
Kalfsniertjes Baugé
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: kalfsniertjes met vet, vastkokende aardappelen, sjalot, witte wijn, room
Gegrilde aubergine met tomatencompote
Ingrediënten: aubergine (voor 2 personen), , , sjalotten, fijngesnipperd, stevige teentjes knoflook, gehakt
Hazenrug fine champagne
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: veenbessen, snuifjes suiker, boter, hazenrug op been, peper en zout
Tournedos Rossini
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: tournedos (ossenhaas) van 150 à 200 gr/stuk, ganzenleverterrine van 80 à 100 gr/stuk, truffel, ui, tomatenconcentraat