Salade van gegrilde perziken met bresaola en roomvinaigrette
Ingrediënten: rijpe perziken, rozemarijnblaadjes , extra vergine olijfolie, rozemarijn of tijm, rodewijnazijn
Salade met gedroogde tomaatjes en Fagotin dubbelroom
Ingrediënten: buche Fagotin® Dubbelroom, veldsla, niet te rijpe avocado, citroen, gedroogde tomaten
Slaatje van tomaat, artisjok en mozzarella
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Aubergines met tomatensaus en gegratineerde Parmezaan
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: aubergine (plakjes van +/- 2cm dik), Parmezaan, passata, fijngesneden sjalot, basilicum
Focacciabrood met rozemarijn, rode ui en zeezout
Ingrediënten: bloem, zout, suiker, olijfolie, water
Aardappeltortilla met lauwe salade
Loïc Van Impe - Loïc: Zot van Koken
Stoemp op zijn Italiaans
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Gegrilde zuiderse groenten met mozzarella
Ingrediënten: rode paprika, mozzarella, courgette (in de lengte gesneden), aubergine (in de lengte gesneden), uien, in partjes gesneden