Rolletjes parmaham met enokitake
Ingrediënten: parmaham, enokitakepaddenstoelen, olijfolie, peper
Mijn Pop-uprestaurant 2016!: ceviche van zeebaars met avocado van Jalapeno Loco
Ingrediënten: bleekselder (grove stukken), ui (grof gehakt), look (gepeld), verse gember (geschild), fijn zeezout
Burrata met tomatenconsommé en basilicum van Strombowli
Ingrediënten: burrata, basilicum, look, olijfolie, chilipeper
Toast met tomatenpulp en inktvis van Sergio Herman
Ingrediënten: focaccia, olijfolie, tomaten, olijfolie, look
Tortellinis van wilde boschampignons en gerookte eend
Ingrediënten: gerookte eendenborst, verse kruiden en spruiten, deegvellen voor raviolo, gevogeltebouillon, gedroogd eekhoorntjesbrood
Risotto met girolles, cantharellen en merg
Tomaat en mozzarella
Ingrediënten: tomatensap, buffelmozzarella, serranoham, trostomaten, basilicum
Tonijnballetjes met ricotta en paprika
Ingrediënten: ontpitte zwarte olijven, look, olijfolie, paneermeel, peper