Gevulde en geroosterde chiconettes met peer en zoetzure saus van abdijbier
Ingrediënten: fijngehakte sjalotjes, geperst knoflookteentje, olijfolie, fijne kristalsuiker, rodewijnazijn
Vanilleroomhoorntjes en worstenbroodkrans
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: bladerdeeg, dorure (eidooier + scheutje melk), gemengd gehakt (varken/rund), sjalot, brood (2 à 3 cm dik)
Chocoladerol met aardbeien
Ingrediënten: kristalsuiker, cacaopoeder, bloem, eieren, ijskoude slagroom
Trio van schorseneer
Ingrediënten: schoongemaakte schorseneren, kippenbouillon, room, peper, grof zout
Lacquemants in de grill
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: patisseriebloem, verse gist, melk, echte boter, kristalsuiker
Lacquemants
Ingrediënten: patisseriebloem, verse gist, melk, echte boter, kristalsuiker
Boerenpaté
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: grof gemalen varkensvlees, gehakte varkenslever, rundsvlees, keelsteke (vet van de nek van het varken), ei
Mellowcakes
Ingrediënten: kristalsuiker, water, eiwitten, maïszetmeel, melkchocolade