Glutenvrije granola met zelfgedroogd fruit
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Glutenvrije en tarwevrij witbrood
Ingrediënten: maïszetmeel, suiker, zout, glutenvrije en tarwevrij bloem (No risk), droge gist
Glutenvrije pizza met bloemkool, taleggio en aubergine
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: bloemkool, zoete aardappel, ei, verse oregano, zeezout
Brochette van tofu en zoete aardappel
Ingrediënten: tofu (natuur), rode ui, zoete aardappelen, cajun kruiden, olijfolie
Vierseizoenenvlaai met ananas, pruimen, appel en kersen
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Ingrediënten: (spelt)bloem, rietsuiker, zout, water (lauw), verse gist
Kalfsblanket voor hartpatiënt
Roggeverdommeke
Ingrediënten: rozijnen, boter of broodbereidingsmiddel, boter, kristalsuiker, zout
Lasagne met kaassaus zonder kaas
Ingrediënten: zout, olijfolie, glutenvrije lasagneblaadjes, ui, knoflook
Veggie: Pasta met auberginesaus
Bram Bonamie - De Beste Hobbykok van Vlaanderen
Ciabatta met tomaten
Ingrediënten: olijfolie, Italiaanse kruiden, halfgedroogde tomaat, lauw water , verse gist