Trio van bruschetta van Sandra Bekkari

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Bekijk de video stap voor stap voor de bruschetta. ...
Ingrediënten: rode uien, dadels, porto, balsamicoazijn, laurier
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Italiaans 4 personen

Vijgenconfituur met sinaasappel en pijnboompitten

Snijd de vijgen in stukjes. ...
Ingrediënten: potjes (230ml), vijgen, citroen (enkel zeste), citroensap, sinaasappelsap (versgeperst)
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Italiaans 1 personen

Gierst met buratta, pompoen en pompelmoes

Boxy & Boxy

Je begint met het mengen van de gierst met het appelsap en de havermoutmelk. Dat mengsel laat je inkoken tot het ...
Ingrediënten: burrata, gierst of quinoa, appelsap, boterpompoen, ahornsiroop
Gevorderde Tussen 30 en 60 minuten Italiaans 4 personen

Polenta met spekjes, salie en parmezaan

Piet Huysentruyt

Laat 1 liter water koken en voeg er al roerend het maïsmeel aan toe. Laat 6-7 minuten al roerend goed doorkoken. ...
Ingrediënten: water, bakboter, salie, spekblokjes, geraspte parmezaan
Dit kan iedereen Minder dan 15 minuten Italiaans Hoofdgerecht 4 personen

Saltimboca van zalm

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Kook de wijn met het water en de PH Visbouillon tot de helft in samen met de fijngehakte sjalot. ...
Ingrediënten: zalm (1 cm dik), mozzarella, Gandaham, basilicum, gehakte sjalot
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Italiaans Hoofdgerecht 4 personen

Toast met pesto

Rooster voor de pesto pijnboompitten in een droge koekenpan. Snijd de basilicum van de plant, was het en droog ...
Beginner Minder dan 15 minuten Italiaans 4 personen

Perzikenconfituur met prosecco

Snijd de perziken in kleine stukjes. Doe de stukjes samen met het sap en de prosecco in een kookpot. Laat het geheel ...
Ingrediënten: vruchtvlees van witte perziken (zonder schil en pit), citroen, limoen, Prosecco Extra Dry (bv. Riccadonna), confituursuiker (versie 500g suiker voor 1kg fruit)
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Italiaans 2 personen

Italiaanse croque monsieur

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Besmeer de boterhammen aan beide kanten met boter en beleg met ham, schijfjes mozzarella, tomaat en enkele blaadjes ...
Ingrediënten: Gandaham, verse basilicum, boter, mozzarella, tomaten
Dit kan iedereen Minder dan 15 minuten Italiaans Broodjes 4 personen