Zeeuwse mosselen met shiso, gember, limoen en curry

Sergio Herman

...
Ingrediënten: fijngesneden koriander, suiker, gembersap, agar agar, verse mayonaise
Expert Tussen 60 en 90 minuten Aziatisch Voorgerecht 4 personen

Gezonde yoga groentenstoofpot

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Begin met het snijden van alle groenten. Schil de wortelen en snij ze in blokjes. Pel en snij de helft van ...
Ingrediënten: kokosolie, zoete ui, gember, look, portobello paddenstoelen
Beginner Tussen 60 en 90 minuten Indisch Hoofdgerecht 4 personen

Chili con carne

De meest gegoogelde recepten

Schil en snijd alle groenten fijn, pers de look. ...
Ingrediënten: uien, olijfolie, knoflook, gehakt, peper
Dit kan iedereen Tussen 60 en 90 minuten Mexicaans 4 personen

Zalm met paksoi, prei en zilvervliesrijst

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak het gerecht aan de hand van de stap-voor-stapvideo. ...
Ingrediënten: zalmhaasjes, citroengras, gember, sinaasappel, sojasaus
Dit kan iedereen Tussen 60 en 90 minuten Aziatisch 4 personen

Ovenschotel met rode quinoa, ei en spinazie

Sofie Dumont - De Keuken van Sofie

...
Ingrediënten: rode quinoa, sjalot, peper, zout, tijm
Beginner Tussen 60 en 90 minuten Mexicaans 4 personen

Thaise salade met curry en langoustines uit la Mamma

Sergio Herman - La Mamma

Voor de currysaus: schil en snij de ui, look en appel fijn. Stoof alles aan en voeg de grofgesneden stengel citroengras ...
Ingrediënten: appel, ajuin, citroengras, gele currypasta, kippenfond
Gevorderde Tussen 60 en 90 minuten Aziatisch 4 personen

Indisch stoofpotje met rundvlees, maiskoekjes en rijst

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Doe komijnzaad en korianderzaad in een vijzel. Stamp fijn. Voeg nog een theelepel kurkuma en tarmeriek toe. Rasp ...
Ingrediënten: rundstoofvlees, ghee, ui, geraspte kokos, sjalotten
Dit kan iedereen Tussen 60 en 90 minuten Indisch 4 personen

Exotische rijstpap met mango, passievrucht en ananas van Sergio Herman

Sergio Herman - La Mamma

Voor de karamel: doe suiker en water in een kookpotje. Breng aan de kook op een matig vuurtje en laat sudderen ...
Ingrediënten: water, suiker, room, boter, fleur de sel
Beginner Tussen 60 en 90 minuten Aziatisch 4 personen

Amandel-appelsientaart met vanilleyoghurt en mosselen marinera

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Voor de taart: zet de appelsienen op in water en laat 2 uur sudderen op een zacht vuurtje. ...
Ingrediënten: appelsienen, rietsuiker, eieren, amandelpoeder, taartvorm
Beginner Tussen 60 en 90 minuten Spaans Dessert 4 personen

Lamscurry 'Ceylon' met kokos en cashewnoten

Verwarm de olie in een stoofpan en laat de gesnipperde ui op een laag vuur bruinen. ...
Ingrediënten: lamsschouder, uitgebeend (Europees Lam), tomatenblokjes (uit blik), kokosmelk, ui, kerriepoeder
Beginner Tussen 60 en 90 minuten Indisch 4 personen