Zelfgebakken brood met spinazie en lente-ui en heerlijke ricotta-pestodip

Sofie Dumont - De Keuken van Sofie

Voor het brood: verwarm de oven voor op 190°C. Mix lente-ui, spinazie, ei en olijfolie fijn. ...
Ingrediënten: ricotta, peper, zout, olijfolie, citroen
Dit kan iedereen Tussen 60 en 90 minuten Italiaans 4 personen

Zalm met paksoi, prei en zilvervliesrijst

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak het gerecht aan de hand van de stap-voor-stapvideo. ...
Ingrediënten: zalmhaasjes, citroengras, gember, sinaasappel, sojasaus
Dit kan iedereen Tussen 60 en 90 minuten Aziatisch 4 personen

Open lasagne met pesto en courgette

Loïc Van Impe - Loïc: Zot van Koken

Breng een kookpot met water aan de kook.  ...
Dit kan iedereen Tussen 60 en 90 minuten Italiaans Hoofdgerecht 4 personen

Gnocchi met groene asperges, gorgonzola en erwtjes

Loïc Van Impe - Loïc: Zot van Koken

Verwarm de oven voor op 180°C. ...
Dit kan iedereen Tussen 60 en 90 minuten Italiaans 4 personen

Tajine met kip en abrikoos

Loïc Van Impe - Loïc: Zot van Koken

Verwarm een tajine op middelhoog vuur. ...
Dit kan iedereen Tussen 60 en 90 minuten Marokkaans 4 personen

Couscous met lamsschenkel, saffraan en groenten

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Begin met de lamsschenkel. Kruid met peper en zout. Doe een paar eetlepels olijfolie in de stoofpot. Warm op en ...
Ingrediënten: lamsschenkel, peper, zout, uien, tomaten
Dit kan iedereen Tussen 60 en 90 minuten Marokkaans 4 personen

Lasagne gefarceerd met een vleesragout, taleggio en geroosterde hazelnoten

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Stoof het vlees aan en blussen met een scheut droge witte wijn. Vers geraspte muskaatnoot aan toevoegen naar eigen ...
Ingrediënten: kalfsgehakt, tomatensaus, witte wijn , nootmuskaat, Taleggio, in blokjes gesneden
Dit kan iedereen Tussen 60 en 90 minuten Italiaans Hoofdgerecht 4 personen

Marokkaanse schapenragout met couscous

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Laat de amandelen 1 nacht weken in koud water. ...
Ingrediënten: stoofvlees (schaap of lam), komijn, paprika, kaneelpoeder, grof zeezout
Dit kan iedereen Tussen 60 en 90 minuten Marokkaans 4 personen

Tapas: pan con tomate, patatas bravas, croquetas de jamon

Loïc Van Impe - Loïc: Zot van Koken

Snijd de ham in blokjes. ...
Ingrediënten: dikke snee rauwe ham (100g), olijfolie, bloem, melk, nootmuskaat
Dit kan iedereen Tussen 60 en 90 minuten Spaans Hapje 6 personen

Aardappeltortilla met lauwe salade

Loïc Van Impe - Loïc: Zot van Koken

Verwarm de oven voor op 180 °C. ...
Ingrediënten: rode puntpaprika's, vastkokende aardappelen, olijfolie, grote ui, pruimtomaten
Dit kan iedereen Tussen 60 en 90 minuten Mexicaans Salade 4 personen