Mokka panna cotta en Irish coffee sabayon
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Mini focaccia broodjes, mosterd en dragonolie, bresaola
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: harde tarwebloem , droge gist, zeezout, lauw water, gedroogde tijm
Yoghurt panna cotta met een gezouten caramel en gepocheerde peer
Ingrediënten: room, peren, suiker, yoghurt, gelatine
Meringuetaart met peren, slagroom, geroosterde hazelnoten en chocoladesaus
Ingrediënten: grote scharreleieren of biologische eieren, ongeraffineerde basterdsuiker, zeezout, (van 400 gr) gehalveerde peren op siroop, hazelnoten, verwijder de schil
Semi-freddo met abrikozenconfituur en meringue
Petra Vandewouer - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: room, grote meringue, suiker, eieren gesplitst, verse abrikozenconfituur (of een andere confituur)
Tiramisu met geitenkaas en speculoos
Ingrediënten: room, speculaas, gelatine, eierdooiers, vers geitenkaasje
Crème catalane
Jeroen Meus - Met Meus en Vork
Ingrediënten: suiker, eierdooiers, maizena, citroen, kaneelstok
Trifle met advocaatvla
Ingrediënten: gemengde rode bessen, poedersuiker, Grand Marnier, zachte amarettikoekjes, bessencompote