Stoofpot van schapenschouder met olijven, oregano en Griekse pasta
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Rundshaas met buikspek en Thaise kruiden
Ingrediënten: runderhaas, boter, buikspek, spitskool, rucola
Runderlapjes met sojasaus en appelcrème
Ingrediënten: runderlapjes (dun), sojasaus (bv.Kikkoman), graanmosterd, peper, appel
Gemarineerde zalm met courgette en dille
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: look, citroensap, parmezaanschilfers, dille, courgettes
Langzaam gebakken Grieks lamsvlees
Ingrediënten: olijfolie, witte wijn , citroen (in kwartjes), citroen (sap), oreganoblaadjes
Babi pangang van Sofie Dumont
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: varkenslapjes , zoete ui, water, zout, basmatirijst
Moussaka uit Kreta
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: gemengd gehakt, tomatenpassata of - coulis, ajuinen, look, wortelen
Souvlaki van Loïc
Loïc Van Impe - Loïc: Zot van Koken
Gravad lax met rode biet
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: zalmfilet met vel (600 gr), grof zout, bruine suiker, pepermengeling (wit, zwart, roze), dille
Sushi van Albert Verdeyen
Albert Verdeyen - Start to Cook
Ingrediënten: rijst, suiker, Chinese azijn, zout, verse koriander