Zarzuela: Spaanse vissoep met schaaldieren en vis
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Echte paella en roze sangria
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: grote ui, look, tomaten, olijfolie, kippenboutjes
Sangria en gegrilde gamba’s à la plancha
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Aardappelomelet met chorizo en peterseliesalade
Ingrediënten: sjalotjes, gepeld en in zeer dunne schijfjes gesneden, erse rozemarijn, gebruik de blaadjes, kleine Spaanse chorizoworsten van goede kwaliteit (ongeveer 60gr elk), gesneden in dikke plakken van 1cm, grote scharreleieren of biologische eieren, zwarte peper (vers gemalen)
Kruidige kippenwraps met geroosterde ui en rode paprikaspread
Ingrediënten: zonnebloemolie, ui, paprika, chilipeper, kipfilet
Paëlla
Ingrediënten: kip, konijnenrugjes, peper, zout, langoustines
IJslandse hutsepot
Dagny Ros Asmundsdottir - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: bouillie met been, dunne worsten, dikke worsten, water, prei
Mijn favoriete paella
Jamie Oliver - Jamie's Food Escapes
Spaanse kikkererwtenballetjes
Ingrediënten: kikkererwten (425 gr), olijfolie, look, fijngehakt, rasp van 1 biocitroen, broodkruim
Fideuà
Bram Bonamie - De Beste Hobbykok van Vlaanderen
Ingrediënten: ui, mini-inktvisjes, kipfilet, kippenfond, tomaat