Ricotta met munt, limoen en pruimen
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Tiramisu met amandelkoekjes en frambozen
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: frambozen, suiker, amandelkoekjes, mascarpone, eieren
Coupe aardbeien met basilicum en vanillesabayon
Jeroen Meus - Met Meus en Vork
Ingrediënten: vanillesuiker, zoete witte wijn, droge witte wijn, vanillestok, gewone suiker
Sabayon van limoncello met aardbeien en chocolade-ijs
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Sabayon met druiven
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: eidooiers, witte wijn, suiker, madeira, druiven (ontpit en ontveld)
Crema Catalana
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: suiker, eidooiers, maïszetmeel, kaneelstokje, citroen (zeste)
Banaan-walnotenpancakes
Ingrediënten: lijnzaad, warm water, (volkoren) bloem, bakpoeder, zout
Freakshake: Chocolate Whammie
Ingrediënten: chocolade-ijs, chocolademelk, chocoladesaus, chocoladesaus, slagroom
Granita van frambozen
Ingrediënten: frambozencoulis, water, suiker, sap van 1 limoen