Tofu-yoghurt met gedroogd fruit en muesli
Ingrediënten: tofu, yoghurt, agavesiroop, honing, duindoornbessen
Mijn Pop-uprestaurant 2016!: ceviche van zeebaars met avocado van Jalapeno Loco
Ingrediënten: bleekselder (grove stukken), ui (grof gehakt), look (gepeld), verse gember (geschild), fijn zeezout
Marshmellow
Ingrediënten: water, gelatine, kleurstof, eiwitten, glucose
Tortilla’s met makreel en koriander-limoensaus
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Eggs Benedict met spinazie en gerookte zalm
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: eidooiers (vrije uitloop, bio), boter, dragonazijn, citroen, peper
Tonijn met aardpeer en koriander
Ingrediënten: verse tonijnfilet, zwarte sesamzaadjes, mishima yukari, olijfolie, aardperen
Rode cupcakes
Whoopie pies met kirsch
Ingrediënten: boter, kristalsuiker, vanille-extract, ei, zelfrijzende bloem
Citroencupcakes met meringue
Eric Lanlard - Baking Mad - Gek op bakken
Ingrediënten: ongeraffineerde suiker, sap van 2 citroenen, eieren, ongezouten boter, in blokjes gesneden, zachte boter
Pompoentaart
Ingrediënten: zoet kruimeldeeg, pompoenvlees, grote eieren, eidooier, donkerbruine suiker